Despre mine


Dr. Pop Daniel-Laurentiu

Dr. Pop Daniel-Laurențiu este un medic ortoped cu experiență, născut în județul Arad, localitatea Sebiș. A crescut într-o familie care i-a încurajat interesul pentru medicină și a început să-și dezvolte abilitățile încă din tinerețe. A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara în 2010. A urmat apoi un program de rezidențiat în ortopedie și traumatologie din 2011-2017. A lucrat ca medic rezident în Ortopedie și Traumatologie la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara Pius Brânzeu până în decembrie 2016. În prezent, el activează ca medic specialist în ortopedie și traumatologie și a lucrat în cadrul mai multor clinici private și spital de urgență, cum ar fi Explomed, Si-Di Grup, Centrul Medical Unirea, Clinica Sfânta Maria şi Centrul Medical Luca-Maria din Sebiş. Dr. Pop Daniel-Laurențiu a participat la numeroase cursuri, în special in securitatea radiologică și a publicat mai multe articole în reviste din țară și din străinătate, fiind prim autor sau co-autor.

Arthrex-Ortopedic Timisoara

Dr. Pop Daniel-Laurențiu efectuează infiltrații intraarticulare cu diverse substanțe, cum ar fi corticosteroizi și acid hialuronic, pentru a ameliora durerea și inflamația articulațiilor afectate. Acestea sunt proceduri minim invazive, efectuate prin injectarea directă a medicamentului în articulația afectată, care oferă un control precis al dozei și permite o acțiune rapidă și durabilă. În plus, Dr. Pop Daniel-Laurențiu oferă servicii de imobilizare a membrelor prin utilizarea unui aparat gipsat sau a unei atele gipsate pentru a susține și proteja zona afectată în timpul procesului de vindecare. Aceste metode sunt utilizate pentru fracturi, entorse sau alte leziuni care necesită imobilizare pentru a se vindeca.

În plus, Dr. Pop Daniel-Laurențiu oferă proceduri chirurgicale minime, cum ar fi excizia bursitei, pentru a elimina acumularea de lichid în jurul articulației și pentru a reduce simptomele dureroase. Acestea sunt proceduri eficiente care permit pacienților să se recupereze rapid și să-și recăpăte funcționalitatea.

Fă-ţi o programare