Dureri de spate


Dr. Pop Daniel-Laurenţiu - Arthrex-Ortopedic

Durerile de spate sunt una dintre cele mai comune probleme de sănătate cu care se confruntă oamenii din toată lumea. Există mai multe cauze posibile care pot contribui la apariţia acestor dureri, inclusiv suprasolicitarea musculară, problemelor de postură, herniei de disc, artritei sau chiar a unui stil de viață sedentar. Aceste dureri pot avea un impact major asupra calității vieții, limitând mobilitatea și provocând disconfort și durere persistentă.Aceste probleme pot fi tratate prin ajustarea activităților cotidiene, terapie fizică, medicamente anti-inflamatorii, tratament chirurgical sau alte metode prescrise de către un medic specializat.

Riscurile asociate cu durerile de spate sunt multiple, incluzând dificultăți la muncă sau la realizarea activităților cotidiene, durere cronică, tulburări ale somnului și, în cazurile severe, chiar invaliditate.

Dr. Pop Daniel-Laurențiu, medic primar în Ortopedie și Traumatologie la cabinetul Arthrex-Ortopedic din Timişoara, strada 1 Decembrie, nr. 36, poate oferi servicii de calitate pentru tratamentul durerilor de spate. El poate evalua cauzele specifice ale durerii și poate recomanda un plan de tratament personalizat pentru a ajuta pacienții să scape de durere.

Fă-ţi o programareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *