Exizia bursită


Arthrex-Ortopedic - Dr. Pop Daniel-Laurenţiu

Exizia bursită este o procedură chirurgicală care implică îndepărtarea unei pungi pline cu lichid numite bursă. Bursa este o structură mică care se găsește în apropierea articulațiilor și are rolul de a reduce frecarea și uzura. Însă, atunci când o bursă se inflamează, poate provoca durere, umflături și rigiditate în jurul articulației afectate.

Exizia bursită este o procedură minim invazivă care poate fi efectuată prin intermediul unei incizii mici, prin care se îndepărtează bursa inflamată. Aceasta poate fi efectuată prin intermediul unei anestezii locale sau generale, în funcție de preferințele pacientului

și de recomandările medicului.

Unul dintre avantajele principale ale exiziei bursită este faptul că, odată îndepărtată bursa inflamată, pacientul poate simți o ușurare imediată a durerii și a disconfortului. De asemenea, exizia bursită poate ajuta la prevenirea recidivelor inflamării și poate îmbunătăți funcția articulației afectate.

Dr. Pop Daniel-Laurențiu, este un medic ortoped care oferă servicii de exizie bursită la cabinetul Arthrex-Ortopedic din Timișoara, Strada 1 Decembrie, nr. 36. El este specializat în această procedură chirurgicală și poate oferi pacienților săi un tratament personalizat și de înaltă calitate.

Fă-ţi o programareLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *