Fasciita plantară


Dr. Pop Daniel-Laurentiu

Fasciita plantară este o afecțiune dureroasă care afectează fascia plantară, o bandă de țesut care se întinde de la călcâi către degetele de la picioare.Cauzele pot varia de la suprasolicitarea piciorului, încălțăminte inadecvată, până la modificări structurale ale piciorului sau obezitate.Simptomele includ durere, inflamație și rigiditate în partea inferioară a piciorului.

Cu ajutorul tratamentelor oferite de Dr. Pop Daniel-Laurențiu, poți începe să te simți mai bine și să te recuperezi în mod eficient.În funcție de gravitatea cazului tău, tratamentele pot include terapie fizică, exerciții de întindere, medicamente antiinflamatoare sau chiar intervenții chirurgicale.Dr. Pop Daniel-Laurențiu îți poate oferi un plan de tratament personalizat, astfel încât să poți reveni la activitățile zilnice fără durere și disconfort.

Contactează cabinetul medical Arthrex-Ortopedic din Timișoara, Strada 1 Decembrie, Nr. 36 pentru a face o programare cu Dr. Pop Daniel-Laurențiu și pentru a obține ajutorul de care ai nevoie pentru a trata fasciita plantară!

Fă-ţi o programare!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *