Ruptura ligamentului încrucişat anterior


Arthrex-Ortopedic - ruptura ligament anterior

Dacă simți o durere intensă în genunchi, poate fi un semn al unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior.Această problemă poate fi cauzată de o gamă largă de factori, inclusiv accidentări sportive, suprasolicitare sau accidente neașteptate.Indiferent de cauză, simptomele pot fi severe și pot afecta capacitatea dumneavoastră de a efectua activități zilnice.

Simptomele comune ale unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior includ durere intensă în genunchi, umflături, sensibilitate și instabilitate.Uneori, pacienții simt chiar și un “trosnet” sau “pocnitură” în timpul accidentului care a dus la ruptura ligamentului.Dacă vă confruntați cu astfel de simptome, este important să vă adresați unui specialist pentru a primi tratamentul adecvat.

Dr. Pop Daniel-Laurenţiu, medic primar în ortopedie şi traumatologie de la Arthrex-Ortopedic din Timişoara, strada 1 Decembrie, Nr. 36, este un specialist experimentat în tratamentul problemelor legate de genunchi, inclusiv rupturile de ligament încrucișat anterior.El are o abordare personalizată a fiecărui pacient și folosește cele mai avansate tehnologii și tratamente pentru a ajuta pacienții să se recupereze cât mai repede posibil.

Dacă resimțiți simptomele unei rupturi a ligamentului încrucișat anterior, nu ezitați să vă programați o consultație cu Dr. Pop Daniel-Laurenţiu.El vă poate ajuta să vă recăpătați mobilitatea și să vă reîncepeți activitățile zilnice cât mai curând posibil.

Fă-ţi o programare!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *